Performanţă ignorată!?

Într-o perioadă în care toate privirile sunt aţintite spre echipele de handbal şi de fotbal, voleiul sucevean trece aproape neobservat. CSMU LPS Suceava poate promova la sfârşitul acestei săptămâni în primul eşalon, însă deocamdată, jucătorii nu au primit decât promisiuni în ceea ce priveşte eventualele recompense financiare. Despre ce se întâmplă la Suceava, vorbeşte fostul jucător al echipelor Ştiinţa Bacău şi Steaua Bucureşti, Lucian Huţuleac(foto).

“Nu a venit nimeni nici macar sa ne felicite pentru calificarea la acest turneu, in premiera pentru Suceava, dupa vreo 12 ani. Trebuie spus ca nu simtim pe nimeni alaturi de noi. Mai asteptam, mai este o zi, poate cine stie. Ne-a promis domnul antrenor Victor Pancu ca ne va da o prima din partea lui, dar primele le asteptam de la alte institutii, Primarie, Consiliul Judetean”, a marturisit Lucian Hutuleac.

Principala problemă o reprezintă faptul că CSMU LPS Suceava aparţine de Clubul Sportiv Municipal, instituţie care nu a primit încă bani de la Ministerul Sportului, astfel ca în acest moment nu poate să sprijine financiar echipa de volei. Ca fapt divers, în urmă cu un an, atunci când a participat cu Ştiinţa Bacău la acest turneu, suceveanul Andrei Sasu a primit pentru promovare nu mai puţin de 8.000 de lei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Performanţă ignorată!?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*