Pepiniera de tiriste

Terenul sintetic din cadrul campusului Liceului cu Program Sportiv se află de luni bune într-un proces de conservare, lucrările fiind oprite încă din toamna trecută din pricina lipsei fondurilor.

Întrucât banii de la minister nu mai ajung, Mitică Bernicu a găsit o metodă inedită de autofinanţare a LPS. Cum terenul din spatele Cotetzului aşteaptă incă mila guvernului, conducerea liceului sportiv a hotărât să-l bage la produs. Astfel, acolo se va amenaja o frumoasă parcare pentru tirurile care tranzitează Suceava.

Ştim că domnul Flutur trage tare să termine şoseaua de centură, motiv pentru care ne-am hotărât dăm parcarea în funcţiune cât mai curând posibil, pentru a profita la maxim de soferii tirurilor cu ţigări de contrabandă care tranzitează oraşul“, ne-a declarat, în exclusivitate, directorul Bernicu.

Sursele noastre, înfiltrate printre băncile liceului sportiv, ne-au dezvăluit că, la auzul veştilor, dinspre cancelarie răzbeau murmure de încântare. În sfârşit se vor mări salariile! Ca să compenseze cei 25% luaţi de guvern, s-a votat în unanimitate că 7 reprezentante de marca ale liceului să fie imaginea acestuia printre tiruri şi dacă încasările vor fi pe măsură aşteptărilor, să se lucreze şi ziua, garantându-se scutiri de la ore.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pepiniera de tiriste"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*