Pe podium la Cupa Bacăului

Inotatorii suceveni au participat, la finele saptamanii trecute, la cea de-a patra editie a Cupei Bacaului, un concurs de natatie destinat copiilor intre 7 si 14 ani si care a adunat in bazinul din orasul lui Bacovia aproximativ 350 de concurenti de la 25 de cluburi din intreaga tara. In vederea acestei competitii, delegatia condusa de antrenorul Cezar Moscaliuc a deplasat un lot de 35 de sportivi, dupa doua zile de intreceri bilantul cluburilor sucevene fiind unul remarcabil: 36 de prezente pe podiumul de premiere in 88 de probe de concurs.

Performera lotului a fost Diana Dungeanu, inotatoarea de la Css 3 Suceava reusind sa castige nu mai putin de trei probe: cea de 100 de metri liber individual si doua cu stafeta, la 4 × 50 de metri liber si 4 × 50 de metri mixt, acolo unde a concurat alaturi de Ioana Paval, Cosmina Ungureanu si Lisa Munteanu. In plus, gratie acestor rezultate, Diana Dungeanu a obtinut si titlul de cea mai buna inotatoare la categoria de varsta 1998.

Un rezultat extraordinar a obtinut si Teodor Marchitan, sportivul de la Css 3 Suceava castigand proba de 100 de metri bras, cu timpul de 1 minut, 24 de secunde si 45 de sutimi, performanta cu care a stabilit un nou record al inotului sucevean la categoria de varsta 1999. Printre inotatorii suceveni care au parasit bazinul din Bacau invingatori se mai numara: Antonia Nitu – castigatoare atat in proba de 50 de metri liber, cat si in cea de 50 de metri bras la categoria 2001, Lisa Munteanu – castigatoare in proba de 100 de metri spate la categoria 1998, Ioana Paval – castigatoare in proba de 100 de metri bras la categoria 1998 si stafeta clubului din cadrul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, cvartetul format din Iazmina Zvoristeanu, Daria Lucan, Cristina Smocat si Denisa Mateiciuc castigand proba de 4 × 50 de metri liber a categoriei de varsta 2004.

Pe langa rezultatele obtinute, inotatorii suceveni au efectuat cu ocazia Cupei Bacaului o ultima repetitie în perspectiva Campionatelor Nationale de natatie pentru copii ce vor avea loc peste trei saptamani la Resita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pe podium la Cupa Bacăului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*