Patru titluri naţionale pentru suceveni

Atletii suceveni au cucerit sase medalii, dintre care patru de aur, la Campionatul National de juniori I ce a avut pe stadionul “Iolanda Balas Soter”.

Andrei Dorin Rusu, sportiv pregatit la CSM Dorna Vatra Dornei a confirmat forma buna din ultima perioada, reusind sa devina campion national in probele de 800 si 1.500 de metri. „Sunt foarte multumit de aceste rezultate, mai ales ca Andrei a concurat în niste probe în care nu era considerat mare favorit. Sunt doua titluri care încununeaza un an 2017 excelent, în care Andrei a reusit sa devina campion european în proba de 10.000 de metri si sa se claseze pe podium în proba de 5.000 de metri, la aceeasi competitie. Andrei Dorin Rusu se poate lauda si cu argintul cucerit la Mondialele de alergare montană. Vreau sa multumesc Primariei si Consiliului Local Vatra Dornei pentru sprijin. Sper sa obtinem rezultate la fel de bune în continuare”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Un concurs bun a facut si Gabriela Andreea Doroftei, atleta pregatita de Erzilia Tampau la CSM Suceava, reusind sa devina campioana nationala in proba de 5.000 de metri si vicecampioana in cea de 3.000 de metri, unde a ratat aurul la fotofinish, pentru 25 de sutimi de secunda. Angela Olenici, sportiva pregatita de Toader Flamand sI Radu Munteanu la LPS-CSU Suceava a incheiat si ea sezonul in forta, cu o medalie de aur la 1.500 de metri. Pe podiumul de premiere a urcat si Natanael Rotaru, sportivul pregatit de Radu Mihalescu la CSM Suceava fiind medaliat cu bronz in proba de 10.000 de metri mars.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru titluri naţionale pentru suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*