Patru suceveni la Naţionale

Pugiliştii suceveni vor participa la sfârşitul acestei luni la Campionatul Naţional de seniori. Competiţia se va desfăşura în perioada 30 iulie – 4 august la Reşiţa.

Antrenorul Alexandru Vornicu va deplasa în Banat patru sportivi. Este vorba despre Ionuţ Vornicu, la categoria 56 de kilograme, Ionuţ Nechita la 69 de kilograme, Răzvan Petrenciuc la 81 de kilograme şi Nicu Berariu la +91 de kilograme. Ultimii doi revin în ring după o pauză îndelungată, înainte trecându-şi în cont mai multe medalii naţionale.

„Ne pregătim intens pentru Campionatul Naţional de seniori. Vom merge acolo cu un lot de patru jucători, format din Ionuţ Nechita, Ionuţ Vornicu, Nicu Berariu şi Răzvan Petrenciuc. Sperăm la cel puţin o medalie. Pregătirile decurg normal, facem câte două antrenamente pe zi şi suntem optimişti. Este greu, dar este o provocare pentru mine. Mi-a intrat în sânge acest microb şi vreau să arăt Sucevei că pot să fac multe pentru boxul de aici. Ţin să-i mulţumesc în mod special domnului Vasile Florea pentru sprijinul financiar acordat”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu.

Pentru a se pregăti cât mai bine înaintea Campionatului Naţional, pugiliştii suceveni s-au deplasat la sfârşitul săptămânii trecute la Fălticeni, unde au susţinut mai multe meciuri în compania celor de la Clubul Sportiv “Nicu Gane”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru suceveni la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*