Patru medalii la Brăila

Inotatorii de la CSS3 Suceava s-au intors cu patru medalii de la Campionatul National de natatie rezervat copiilor intre 11 si 13 ani, competitie ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Braila, in prezenta a peste 450 de sportivi.

La individual, clubul sucevean a urcat pe podium prin Serban Cotos, medaliat cu bronz in proba de 50 de metri fluture. Celelalte trei medalii au fost aduse de stafeta masculina formata din Sebastian Croitor, Serban Cotos, Vlad Brandis si Stefan Ropan, cei patru obtinand doua medalii de argint, in probele de 4 x 50 de metri liber si 4 x 100 de metri liber, si una de bronz in proba de 4 x 50 mixt.

Din delegatia suceveana deplasata la Campionatele Nationale de la Braila au mai facut parte sportivii Ana Blanaru, Maria Ilies, Ioana Nastaca si Victor Turluianu.

M-a incantat faptul ca timpii realizati sunt recorduri personale. Chiar daca de multe ori sansa nu a fost de partea noastra, diferenta dintre locul 3 si 4 fiind de cateva sutimi de secunda, sunt multumit de aceste rezultate. Ele vin ca o confirmare a pregatirii pe care am facut-o si sunt convins ca pe viitor se vor transforma in medalii”, a spus antrenorul Cezar Moscaliuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Patru medalii la Brăila"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*