Participă la Cupa Extrem

Universitatea va participa in aceasta saptamana la Cupa Extrem, un turneu de meciuri amicale ce se va desfasura in Sala “Lascar Pana” din Baia Mare si care va mai aduna la start formatiile Potaissa Turda, Steaua Bucuresti, plus gazdele de la Extrem. La turneul din Maramures, “studentii” vor fi condusi de pe margine de antrenorul Razvan Bernicu si va miza pe nucleul jucatorilor de la echipa secunda. In schimb, restul componentilor lotului se vor deplasa la finalul acestei saptamani in Capitala, unde vor lua parte la un turneu organizat de Csm Bucuresti si la care si-au mai anuntat prezenta Csm Ploiesti si divizionara secunda Interhandball Bucuresti, o grupare care a efectuat achizitii importante in pauza de vara.

Vom imparti lotul in doua pentru cele doua turnee din aceasta saptamana. Ne bucura faptul ca avem multe jocuri programate. Sunt meciuri utile in care incercam sa ne inchegam relatiile de joc. In acest moment, ne intereseaza mai putin rezultatele. Vrem in primul rand sa ne consolidam jocul colectiv”, a declarat Leonard Bibirig, care va insoti echipa suceveana la turneul de la Bucuresti.

Programul turneului de la Baia Mare:

Miercuri:
Ora 17.00: Potaissa Turda – Universitatea Suceava
Ora 19.00: Extrem Baia Mare – Steaua Bucuresti
Joi:
Ora 17.00: Extrem Baia Mare – Potaissa Turda
Ora 19.00: Universitatea Suceava – Steaua Bucuresti
Vineri:
Ora 17.00: Potaissa Turda – Steaua Bucuresti
Ora 19.00: Extrem Baia Mare – Universitatea Suceava

Odata cu turneul din Capitala, in lot este asteptat sa revina si interul Madalin Tutu, absent la Memorialul “Mihai Mironiuc” din cauza unui accidentari la genunchi. In schimb, Georgica Cantec a suferit o usoara accidentare la cotul mainii drepte si asteapta “unda verde” din partea medicilor pentru a putea juca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Participă la Cupa Extrem"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*