Pappoe şi Belkacem, legitimaţi la Foresta

Foresta a facut demersurile pentru a legitimata cativa jucatori noi inaintea meciului pe care il are programat sambata, pe Areni, contra lui Metaloglobus.

Conform presedintelui Andrei Ciutac, gruparea de pe Areni ii va legitima pe ghanezul Daniel Pappoe (foto dreapta) si pe francezul Dali-Amar Belkacem.

In varsta de 23 de ani, Pappoe joaca pe postul de fundas central, a fost capitan la echipa de juniori a lui Chelsea, iar in sezonul trecut a fost in lotul celor de la Crawley Town. Dali-Amar Belkacem, este un mijlocas de banda in varsta de 19 ani, format la FC Martigues, club pentru care a evoluat in trecut si celebrul fotbalist Eric Cantona. “Speram sa avem trei-patru jucatori noi la meciul cu Metaloglobus”, a precizat presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Aflati la Suceava de mai bine de o saptamana, Daniel Pappoe si Dali-Amar Belkacem au debutat in tricoul Forestei in amicalul pe care trupa antrenata de Florin Cristescu il are luni, de la ora 18.00, in compania juniorilor de la LPS.

La meciul de sambata, “galben-verzii” vor evolua intr-un nou echipament de joc, achizitionat de la firma Macron. In ceea ce priveste datoria de aproximativ 70.000 de euro catre Fisc, ea va fi stinsa in totalitate in aceasta saptamana.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Pappoe şi Belkacem, legitimaţi la Foresta"

  1. E FFFFF BINE ,DAR SAMBATA TREBUIE SI UN GOLGHIPĂR ,PE MASURA ,,,,,,MULT SUCCES !

  2. Meciul cu Metaloglobus e foarte important,ar trebui sa luam deja puncte/punct.

  3. Ne mai trebuie neaparat un portar ,2 fundasi laterali , un mijlocas central si 2 atacanti! Daca nu luam un portar senior pana sambata cred ca nu castigam nici cu Metaloglobus Bucuresti ! Hai Foresta ! Hai Suceava !

  4. Cine-i impresarul,n-aveti voie sa spuneti?

  5. De la Luceafarul nu sa putut lua nimic? Erau cativa jucatori care meritau sa joace la Suceava.Si pentru ei nu trebuia sa se obtina cartea verde.Aduceti cat mai repede si un portar valoros ca si asa avem primite o caruta de goluri.Hai Foresta!!!

  6. Aaaa…am uitat…ciutacule,bani de transferuri…aveti?

  7. Un rezultat de aseara?avem si noi parte de o conferinta sa stim ce e pe la club?care sunt planurile?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*