„Pandurii nu meritau locul 4”

Liviu Andries a declarat, in presa gorjeana, ca nu a facut o mare tragedie din esecul cu Universitatea Suceava, pentru ca Pandurii Targu Jiu nu a aratat, ieri, ca o echipa care merita locul 4 al clasamentului.

Nu meritam locul 4. Ar trebui să ne batem pentru locul 5, dar dacă jucăm în continuare aşa nu avem şanse la cupele europene. De altfel, nici nu contam pe o victorie la Suceava, aşa că nu facem o mare tragedie din această înfrângere”, a spus Liviu Andrieş pentru www.sportingorj.ro.

Tehnicianul a precizat ca, prin ocaziile irosite ieri, elevii sai au reusit “sa-l faca mare“ pe Bogdan Pralea. „Ne-au mâncat ratările. Cred că am avut 16-17 faze irosite de unu la unu cu portarul. De ce mi-era frică nu am scăpat, l-am făcut mare pe Pralea. Poarta ne-a ţinut, în special Rădulescu care a făcut din nou un joc bun, însă interii şi extrema stângă nu ne-au ajutat prea mult”, a precizat Andrieş.

Acesta s-a arătat cu atât mai supărat cu cât crede că nici Universitatea nu a prins o zi excelenta in confruntarea de ieri. “Înfrângerea este şi mai supărătoare pentru că nu am prins Suceava foarte motivată, sunt şi acolo ceva tensiuni din cauza banilor. Gazdele s-au desprins doar pe finalurile de repriză, altfel a fost un joc destul de echilibrat”, a conchis antrenorul gorjenilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Pandurii nu meritau locul 4”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*