Pandurii – CSU, reprogramat

Meciul dintre Pandurii Tîrgu Jiu şi Universitatea Suceava a fost reprogramat pentru duminică, de la ora 11:00. Autocarul cu care handbaliştii suceveni au plecat dimineaţă spre Tîrgu Jiu a fost oprit din drum la iesirea din Focsani, de unde a fost obligat sa faca cale intoarsa spre Suceava din cauza drumului inzapezit.

Am reusit sa ajungem pana la iesirea din Focsani, de unde politia nu ne-a mai permis sa inaintam pentru ca portiunea de drum dintre Ramnicu Sarat si Buzau era blocata din cauza zapezii. Am instiintat federatia despre aceasta situatie si am cazut de comun acord ca meciul de la Targu Jiu sa fie reprogramat pentru duminica, la ora 11.00. Sper ca aceasta situatie sa nu aduca o stare de oboseala in randul jucatorilor nostri”, a precizat tehnicianul Universitatii, Leonard Bibirig.

In aceste conditii, “studentii” au revenit dupa-amiaza acasa, unde au programate doua antrenamente, urmand ca in cursul zilei de sambata sa faca o noua incercare de a ajunge la Targu Jiu, tot cu autocarul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pandurii – CSU, reprogramat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*