Ostrovanu, victorie prin KO în Dynamite Fighting Show

Andrei Ostrovanu a câștigat prin KO meciul disputat vineri seară, în direct la Pro X, în fața romașcanului Cezar Buzdugan, în cadrul galei Dynamite Fighting Show.

Urcat în ring la categoria 75 de kilograme, luptătorul sucevean și-a trimis de trei ori adversarul la podea încă din prima rundă.

A fost a 37-a victorie înregistrată de Andrei Ostrovanu la profesioniști dintr-un total de 45 de meciuri avute până acum.

Dintr-o lovitură, așa cum am promis ultima dată, a venit victoria mult dorită. A fost un meci pe care l-am așteptat cu nerăbdare, un meci pentru care m-am pregătit intens și rezultatul a fost unul pe măsura muncii mele. Sper că v-ați bucurat din fața micilor ecrane și că m-ați susținut”, a transmis luptătorul sucevean, care a ținut să mulțumească oamenilor din staff-ul său șI sponsorilor: “Țin să mulțumesc staff-ului meu de la Ayo Gym Baia Mare, antrenorului Alin Bălașa, mentorului meu Benny Adegbuyi și colegilor care au tras cot la cot cu mine la antrenament. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc sponsorului meu principal Safe Wood – Safe Steel, cât și celor de la ELE Events și Identify Dental Clinics pentru susținere”.

Andrei Ostrovanu a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

În prezent, suceveanul se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare, sub îndrumarea antrenorului Alin Bălașa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ostrovanu, victorie prin KO în Dynamite Fighting Show"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*