Ostrovanu revine în ring

Andrei Ostrovanu

Andrei Ostrovanu va participa pentru a doua oară consecutiv în circuitul Superkombat. Luptătorul sucevean va urca pe ring în gala internaţională programată sâmbătă, de la ora 20:00, în Sala Polivalentă din Bucureşti şi la care va asista legendarul Remy Bonjasky.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Ostrovanu a debutat în Superkombat în urmă cu două luni. La ediţia desfăşurată atunci în Ploieşti, sportivul sucevean a câştigat prin decizie unanimă în faţa lui Robert Stoica, de la Respect Gym Găeşti.

De data aceasta, Andrei Ostrovanu îl va înfrunta, în cadrul categoriei mijlocie, 71 de kilograme, pe constănţeanul Eduard Chelariu, de la Kickbox Ursoi, în meciul cu numărul trei al galei.

“Am primit o nouă provocare la Superkombat şi sunt onorat să lupt din nou acasă, în ţara mea! Sunt pregătit şi vreau o nouă victorie. De data aceasta promit mai mult spectacol şi voi da totul pentru a-mi pune adversarul la podea. Anul acesta este un an încărcat cu multe provocări şi sunt pregătit să înfrunt pe oricine! Mulţumesc celor care mă susţin şi sunt alături de mine la fiecare meci! Ne vedem sâmbătă seara”, a declarat luptătorul sucevean, legitimat în prezent la clubul englez Southend Combat Academy.

Evenimentul de sâmbătă cuprinde nu mai puţin de 15 meciuri pe reguli K-1 şi va putea fi urmarit în direct, pe Sport.ro şi Eurosport, în 90 de ţări. In capul de afis al galei, campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, il va intalni pe campionul mondial la muay-thai, francezul Thomas Alizier. Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat ca o parte din încasările din bilete va ajunge la copiii bolnavi de leucemie de la Institutul Clinic Fundeni. În timpul galei va avea loc şi o licitaţie caritabilă, în cadrul căreia Helmuth Duckadam, Remy Bonjasky, Cătălin Moroşanu şi luptătorii din ring vor înmâna personal produsele câştigate de spectatori.

afis gala Superkombat

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ostrovanu revine în ring"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*