Ostrovanu luptă în Colosseum Tournament

Ostrovanu Andrei

Luptătorul sucevean Andrei Ostrovanu va urca în ring la cea de-a patra ediție a galei Colosseum Tournament. Evenimentul se va desfășura luni, pe 16 octombrie, în Sala Polivalentă din București și va fi transmis în direct pe Digi Sport, începând cu ora 20:00.

Precedentele trei ediții ale concursului de kickboxing Colosseum Tournament s-au desfășurat cu „casa închisă”. Recordul de asistență a fost înregistrat în luna iunie a acestui an la Ploiești, când în tribunele stadionului Ilie Oană au fost prezenți 6000 de spectatori.

Gala programată luni, în Capitală, va cuprinde 15 meciuri care vor fi transmise în direct pe Digi Sport începând cu ora 20.00. Capul de afiș îl reprezintă disputa România – Turcia, dintre Bogdan Stoica și Fatih Mehmet Karakus.

Alex Voicu

Alex Voicu

La categoria -71 de kilograme, suceveanul Andrei Ostrovanu îl va înfrunta pe Alex Voicu. În vârstă de 21 de ani, Voicu este legitimat la Clubul Sportiv Dacia Martial Arts din Ploiești, iar în urmă cu un an a câștigat centura europeana WKU în cadrul galei Colosseum Tournament.

Andrei Ostrovanu se pregătește pentru meci în Olanda, la clubul Super Pro Sportcenter, și a transmis un mesaj tuturor celor care îi vor ține pumnii în confruntarea de pe 16 octombrie.

„Sunt foarte bine pregătit, sunt în formă și vă aștept să mă susțineți în număr cât mai mare”, a spus Andrei, într-un clip video postat pe Facebook.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Ostrovanu are la activ 26 de victorii în 32 de meciuri și este antrenat de Dennis Krauwel.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ostrovanu luptă în Colosseum Tournament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*