Optimişti înaintea returului

Cu câteva zile înaintea reluării meciurilor oficiale, conducătorii grupării Rapid Suceava sunt optimişti în ceea ce priveşte şansele la promovare. Ion Buzoianu este convins că “alb-vişiniii” vor lua o opţiune importantă în acest sens chiar din primele etape.

Chiar dacă admite că drumul spre eşalonul secund este destul de lung, antrenorul Ion Buzoianu este de părere că derby-ul cu SC Bacău, din etapa a 4-a a returului, ar putea simplifica ecuaţia promovării. Tehnicianul sucevean este încrezator într-un succes al Rapidului la Bacău.

“Momentul de acum se aseamănă cu cel de când am promovat pentru prima dată în Divizia A. Atunci am jucat la Iaşi şi nu ne dădea nimeni nici o şansă. De data asta vă spun sigur că vom bate la CS Bacău”, a anunţat Ion Buzoianu.

Revenind la meciul din prima etapa a returului, cu ABC Stoicescu, Ion Buzoianu a mărturisit că îşi doreşte ca până vineri să poata efectua antrenamente pe stadionul “Areni”.

“Este greu să alegem un prim “11” cu care să începem meciul de vineri, pentru ca încă nu am avut posibilitatea să facem nişte amicale pe stadionul “Areni”. Terenul se prezintă bine în momentul de faţă şi trebuie să vedem cum facem ca până la ora jocului să intram cel puţin o dată pe el. Este importantant pentru toata echipa şi în special pentru jucătorii nou-veniti să se pregătească pe terenul unde vor juca”, a adăugat Buzoianu.

Întâlnirea dintre Rapid Suceava şi ABC Stoicescu este programată vineri, de la ora 15:00. La fel ca în toamnă, accesul la pe stadionul “Areni” este gratuit.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Optimişti înaintea returului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*