Onciu si Rohetki, 5 ani la Ceahlaul

Este sigur. Marius Onciu si Andrei Rohetki nu vor mai continua la Cetatea. Cei doi jucatori au ajuns la o intelegere cu prim-divizionarea Ceahlaul Piatra Neamt, iar in urmatorii 5 ani vor evolua sub Pietricica.

Onciu si Rohetki au parasit ieri cantonamentul de la Poiana Negri si au mers la Piatra Neamt pentru a negocia transferul la echipa pregatita de Florin Marin. Discutiile nu au durat foarte mult, cei doi jucatori suceveni semnand contracte pana in 2014 cu gruparea nemteana.

“Pana la urma mi s-a indeplinit un vis, acela de a juca in Liga I. Nici nu imi vine sa cred ca peste 3 saptamani as putea sa joc impotriva echipei Steaua. Sper sa demonstrez ca merit sa evoluez la prima echipa, iar apoi sa imi aduc aportul la cat mai multe rezultate pozitive pentru Ceahlaul”, a spus Marius Onciu.

Onciu si Rohetki se afla la Piatra Neamt, iar maine vor merge in Bucuresti pentru a efectua vizita medicala cu noua lor echipa. Marti, lotul managerului Florin Marin se va deplasa in Italia pentru un turneu cu meciuri amicale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Onciu si Rohetki, 5 ani la Ceahlaul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*