Oncescu, la Cupa Bucovina

Pensiunea “Steaua Nordului” din localitatea Sadova va gazdui sambata prima editie a Cupei Bucovina la skandenberg, concurs organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Asociatia „Brat de Fier” si Asociatia „Sportul pentru Toti”, în colaborare cu primariile din Pojorâta si Câmpulung.

La aceasta intrecere si-au anuntat prezenta aproximativ 200 de sportivi din intreaga tara, invitatul special al organizatorilor fiind multiplul campion mondial Ion “Iron” Oncescu. Pe lista participantilor figureaza si alte nume cunoscute ale skandenbergului romanesc, cum ar fi Radu Valahu, Danut Borbil, Ioan Puscasu sau Olimpiu Fat, precum si cativa sportivi suceveni valorosi, precum Andrei Chiprianov, Adrian Catalin Pâslariu, Dorin Tofanescu, Radu Cardei, Lucian Bozu sau Adrian Laurus.

Cupa Bucovina se desfasoara la doua categorii de varsta la bratul drept: seniori (75 kg, 90 kg si +90kg) si juniori (75kg si +75 kg). Va exista si un concurs open la bratul stang. In cazul in care vor exista cereri pentru categoriile de junioare, senioare sau veterani, acestea se pot organiza cu titlu demonstrativ.

Castigatorii urmeaza sa fie recompensati cu premii in valoare totala de aproximativ 4.000 de lei noi.
Cupa Bucovina e preambulul campionatului national de skandenberg, programat între 20 si 22 aprilie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Oncescu, la Cupa Bucovina"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*