Șomuz Fălticeni a avut trei noutăți la reunirea lotului

Somuz Falticeni a demarat luni dupa-amiaza pregatirile pentru partea secunda a campionatului Ligii a III-a. La primul antrenament programat in aceasta iarna de tehnicianul Daniel Stoica au fost prezenti un numar de 13 jucatori, printre care si trei nou-veniti, este vorba de mijlocasul Iosif Netbai (Foresta Suceava) si de juniorii Ionut Polifron (CSU Craiova) si Ionut Vartolomei (Sportul Chiscani).

Lotul prezent la reunire: Andrei Pascal, Iulian Dohotaru, Bogdan Forisz, Florin Chisalita, Alin Cazacu, Wilfred Njindja, Franck Toukam, Cătălin Tutuța, Franck Tchassem, Ionel Zamă, Iosif Netbai, Ionut Polifron, Ionut Vartolomei. Au lipsit motivat Claudiu Chindriș, Edy Julei, Cătălin Ursu și Florin Robciuc.

Speram sa-l convingem si pe atacantul Vasile Padovei sa continue la Falticeni. Despre Daniel Paius va pot spune ca si-a manifestat intentia de a renunta la fotbal, din motive personale. Una peste alta, sper sa facem o figura frumoasa în retur, mai ales ca beneficiem în continuare de sprijinul Primariei Falticeni si al sponsorilor”, a precizat directorul sportiv Iulian Daraba.

Pregatirea de iarna a echipei falticenene se va desfasura exclusiv pe plan local, Somuz avand perfectate pana la aceasta ora si un numar de patru meciuri amicale cu FK Miercurea Ciuc (20 ianuarie), Aerostar Bacau (22 ianuarie) si Bucovina Radauti (30 ianuarie si 20 februarie).

Pe 14 martie, în primul meci oficial din 2021, Somuz Falticeni va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Sporting Vaslui.

Foto: Alex Savescu – falticenionline.com

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șomuz Fălticeni a avut trei noutăți la reunirea lotului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*