Omer îşi urechează elevii

înfrangerea pe care a suferit-o UCM Reşiţa în meciul cu CSU Suceava a uimit întreaga ţară. Antrenorul bănăţenilor, Aihan Omer, şi-a prevenit elevii dinainte despre dificultatea meciului cu echipa suceveană spunându-le că jucătorii lui Petru Ghervan vor avea o altă atitudine decât cea arătată în meciurile din campionatul intern.

“Aşa cum am gândit despre acest meci că nu va semăna în niciun caz cu cele din campionat, aşa a şi fost. Am avertizat dinainte că va fi complet alt meci pentru că e vorba de o finală de cupă europeană, nu e un meci simplu de campionat. Avem 5% speranţă pe care vom încerca să o valorificăm. Din păcate n-am reuşit să scot din capul jucătorilor acea relaxare şi acel sentiment de mulţumire pe care le-au avut în meciurile directe cu Suceava de până acum. Au tratat meciul tur cu superficialitate, au crezut că formaţia suceveană va juca la fel ca şi în campionat, adică destul de modest, dar de data aceasta a venit chiar ca o finalistă de cupă europeană şi nu ca o echipă clasată pe locurile 6-7 în campionat “. a spus Omer pentru eurohandbal.ro

Conform unor surse neoficiale, antrenorul reşiţenilor îşi dispută în meciul de duminică si locul de pe banca tehnică a echipei. După ratarea campionatului şi a Cupei Romaniei, pierderea trofeului Challenge Cup i-ar putea da patronului echipei, Adrian Chebuţiu, impulsul necesar pentru a-l demite pe Omer. In prezent, antrenorul reşiţean câştigă 4000 de euro lunar doar din salariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Omer îşi urechează elevii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*