Omer acuză arbitrajul

Razvan Bernicu si-a felicitat elevii pentru victoria de la Resita, scor 26-24, manifestandu-si speranta ca tinerii handbalisti suceveni vor creste de la meci la meci si vor confirma si prin rezultate. „A fost un meci greu. Cunoastem bine echipei Resitei din meciurile strânse care au fost anul trecut. Nu pot decât sa ma bucur pentru victorie, sa-mi felicit baietii si de asemenea sa felicit echipa resiteana pentru ca s-a luptat. A iesit un joc frumos. Noi avem o echipa tânara, în formare. Dupa ce am pierdut în vara 17 jucatori este un pic mai greu acest început. Speram insa sa crestem de la meci la meci si sa confirmam pâna la urma si prin rezultate“, a declarat antrenorul celor de la CSU Suceava.

De partea cealalta, infrangerea de sambata nu i-a picat prea bine antrenorului Aihan Omer, care a declarat ca diferenta a fost facuta de prospetimea sucevenilor. “O înfrângere acasa, indiferent cu cine, nu este binevenita deloc. Dar echipa noastra, din pacate, a suferit înca o data. Si se pare ca de la meci la meci, cu cât înainteaza campionatul, cu atât cei opt jucatori pe care îi avem pe banca sunt din ce în ce mai obositi si nu fac fata ritmului Ligii Nationale. Acest rezultat nefavorabil a aparut din cauza lipsei prospetimii pe final de joc”, a declarat tehnicianul resitenilor, citat de www.arenabanateana.ro.

Aihan Omer a taxat maniera de arbitraj a brigazii Costin / Vicea si a anuntat ca echipa banateana isi lua revansa in returul de la Suceava. “Pâna la sfârsitul anului competitional eu cred ca vom regla si de ce nu, sa mergem la Suceava sa ne luam punctele înapoi si chiar la o diferenta mai mare. Pe lânga un joc pe care l-am subliniat adineauri, cu jucatori din ce în ce mai obositi de la meci la meci, nu pot sa trec cu vederea si un arbitraj care ne-a defavorizat, care ne-a enervat pur si simplu, ne-a bulversat si n-am avut concentrarea necesara sa fim atenti la jocul din teren. Urez succes echipei din Suceava mai departe, sa mai faca surprize si în alte parti, dar sanse ca aici probabil ca n-o sa mai gaseasca la alte echipe”, a mai spus Aihan Omer la conferinta de presa.

Foto: arenabanateana.ro

COMENTARII:

2 Comentarii la "Omer acuză arbitrajul"

  1. Daca n-ai fi asa ingamfat ai recunoaste ca vremea ta s-a cam dus si nu faci fata la cerintele de azi. Poti sa mergi la pensie d-l Omer.Te-au adus la Resita sa faci treaba si ai dus echipa de pe locul 5 pe locul 9.Bravo, ce sa zic!!!

  2. iubitor de handbal | 8 octombrie 2013 at 20:21 | Răspunde

    Victoria a fost clara , meritata si corecta . comparativ cu resita noi am jucat 60 de minute handbal si ca de fiecare data nu am pacalit acest sport .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*