Olimpiada, umbrita de arbitri

Olimpiada Nationala a Sportului Scolar a programat la sfarsitul saptamanii trecute faza pe judet la esalonul rezervat handbalului liceal, sectiunea feminina. Liceencele sucevene s-au reunit la Campulung Moldovenesc. După ce le-au învins pe handbalistele de la Vicovul de Sus in grupe, fetele de la Colegiul National “Ștefan Cel Mare” au ajuns in finala, unde au intalnit echipa Colegiului National “Mihai Eminescu” Suceava.

Ștefanistele au tinut piept handbalistelor de la Mihai Eminescu două reprize, apoi s-a intrat în prelungiri. In prim plan au aparut arbitrii de la LPS Suceava, care au fost timorati de “promisiunile” profesoarei A. Bernicu. Sfaturile acesteia propabil le-au tulburat vederea arbitrilor, care au inceput sa fie mai ingaduitori cu “pedagogele”, oferindu-le si cateva aruncari de la 7m, totul culminand cu un cartonas rosu acordat uneia dintre cele mai bune jucatoare de la “Ștefan Cel Mare”.

Victorie… meritata si titlu de campioana judeteana acordat CN “Mihai Eminescu”. La acuzele venite la final din partea Stefanistelor arbitrii au raspuns doar cu un zambet cu subinteles.

Interesant este faptul ca acum un an de zile, tot la o competitie organizata la Liceul Militar din Campulung Moldovenesc sub egida Directiei Judeteane pentru Sport Suceava in colaborare cu Inspectoratul Scolar Suceava, la Cupa Liceelor la handbal masculin, arbitrajului asigurat de LPS i s-au adus acuze grave!

Text şi Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Olimpiada, umbrita de arbitri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*