Obiectiv: locul 4

In ciuda numarului mare de jucatori care au parasit echipa in aceasta vara, conducerea Rapidului si-a fixat un obiectiv destul de indraznet pentru noul sezon. Daca anul trecut au incheiat campionatul pe pozitia a 5-a, de data aceasta ceferistii viseaza la o clasare superioara.

“Tinand cont ca anul trecut am terminat pe locul 5, cu toate greutatile prin care am trecut, anul acesta ar trebui sa ne descurcam mai bine. Ne-am propus si speram sa ne clasam pe o pozitie superioara celei din ultimul campionat”, a precizat antrenorul Ion Buzoianu.

Ion Buzoianu considera ca Rapidul ar reprezenta o afacere buna pentru potentialii investitori, insa conditia este ca acestia sa aiba rabdare.

“Un om cu bani nu ar gresi daca s-ar implica la aceasta echipa, pentru ca sunt jucatori cu reale calitati, pe care, daca i-ar ajuta din punct de vedere financiar, nu ar avea decat de castigat. Din pacate, la noi termenul de sponsorizare este inteles gresit. Cei care vor sa ajute echipa, intreaba prima data cat castiga de pe urma jucatorilor. Sponsorizarea ar trebui sa implice rabdare si o vedere in perspectiva. Acum nimeni nu mai are rabdare. Chiar si parintii copiilor care vin la echipa sunt interesati prima data sa afle cand va pleca copilul lor in alta parte. El nici nu a luat bine aer de gazon si il intereseaza contractul”, a mai spus tehnicianul Rapidului.

In prima etapa a noului sezon, Rapid Suceava va intalni vineri, in deplasare, Politehnica Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Obiectiv: locul 4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*