O urmă de speranţă

Intr-un moment in care echipa reprezentativa de fotbal a judetului a devenit mai degraba un obiect de batjocora pe axa municipalitate-conducere-suporteri, a aparut si o urma de speranta. In timp ce unii pusti prefera Liga a IV-a Cetatii, ceferistul Gabi Suleru este gata sa revina pe Areni pentru a pune din nou urmarul la salvarea de la retrogradare.

Actualul jucator al Rapidului nu este strain de criza de la Cetatea, insa este hotarat sa imbrace tricoul “alb-albastru”.

“Am discutat cu Ciprian Anton zilele trecute. El mi-a spus ce poate sa imi ofere tinand cont de bugetul si conditiile care sunt acum la echipa. Eu imi doresc sa vin la Cetatea, desi situatia este cea pe care o stim cu totii. Este greu sa mergi la o echipa care are atatea datorii la jucatori. Ideea este ca trebuie sa aleg intre Liga a III-a la Rapid, unde nu mai avem niciun obiectiv si sa vin la Cetatea, unde sper sa fie niste bani si sa salvam inca o data orasul de la retrogradare. Acum a ramas sa se inteleaga cele doua conduceri. Eu unul mi-as dori sa vin, chiar daca sunt bani mai putini. Probabil luni voi merge la reunirea lotului echipei Rapid CFR, sa discut cu cei de acolo si sper ca intr-un timp cat mai scurt sa vin inapoi la Cetatea”, a declarat Gabriel Suleru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O urmă de speranţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*