O singură serie în Liga a 4-a

Sistemul competitional dupa care se va desfasura viitorul sezon al Ligii a IV-a va fi stabilit miercuri, la Radauti, in cadrul unei sedinte a Comitetului Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava. Desi initial, conducerea AJF Suceava ar fi dorit ca viitoarea editie a campionatului Ligii a IV-a sa cuprinda doua serii, din cauza abandonurilor si interesului scazut afisiat de cluburi, s-a renuntat la idee. Cea mai plauzibila varianta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii a IV-a ramane cea cu o singura serie de 16 sau 18 echipe.

Inca ne consultam cu reprezentantii cluburilor din judet. Vom aduna toate propunerile, iar in sedinta Comitetului Executiv de miercuri vom vota cea mai potrivita varianta de sistem competitional pentru Liga a IV-a”, a declarat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Cum gruparile Bucovina II Fratautii Noi si Sporting II Arbore au anuntat ca nu se mai inscriu la startul viitorului sezon, in Liga a IV-a au ramas pe criterii sportive doar 12 echipe. Tabloul ar putea fi completat de Recolta Faltanele, Silva Udesti sau Stiinta Vicovu de Sus, care si-au manifestat intentia de a evoluala nivelul Ligii a IV-a.

Noul sezon al Ligii a IV-a va debuta peste patru saptamani, duminica, 24 august.

COMENTARII:

6 Comentarii la "O singură serie în Liga a 4-a"

  1. La juniori cum se va juca?

  2. cel mai bine este asa …cu o singura serie de 18 echipe.Este mai puternic campionatul si mai lung.E bine pt suporteri, presa, jucatori….

  3. dar nu bagati juniori la echipa mare…..mai bine puneti 5 sub 23 de ani decat 2 juniori in teren.Copii au scoala, au bac….nu toti juniorii sunt la LPS sa se poata invoi pt antrenamente.

  4. de la revedere juniori?

  5. Cata,dar poate acei juniori vor sa joace fotbal,de ce sa nu bage juniori la echipa mare ? E bine sa promovam tinerii,cine are timp pentru fotbal ok,cine nu sa se duca la scoala.

  6. invitati…echipele din C-lung Moldovenesc si Vatra-Dornei in liga 4….nu echipe de la sate….care se vor retrage pe parcurs

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*