O nouă şedinţă extraordinară

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a convocat pentru ziua de luni o şedinţă extraodinară a Consiliului Local în care să se aprobe repartizarea sumelor pentru sport. Întâlnirea va fi precedată de o şedinţă a comisiei de specialitate.

„Luni, la ora 10:00, vom avea o şedinţă extraordinara la Consiliul Local, convocată de primar, în care se va discuta repartizarea sumelor pentru sport. De asemenea, am rugat să fiu şi eu invitat la Comisia pentru Sport care se va ţine vineri. Deja este întârziată aceasta repartizare a sumelor pentru sport, în măsura în care nu vom reuşi să le deblocăm mai repede cei din domeniul sportiv vor avea de suferit. Sper ca, în cele din urmă, în cursul zilei de vineri să deblocăm lucrurile în Comisia pentru Sport, iar luni să putem aproba în şedinţa Consiliului Local repartizarea”, a declarat Ion Lungu.

Proiectul propus în şedinţa ordinară de săptămâna trecută de primarul Sucevei a fost respins de consilierii PNL, care au fost nemulţumiti de modul în care s-au împărţit banii. Consilierii PDL au convocat pentru 3 martie o şedinţă extraordinară, dar aceasta a fost boicotată de consilierii PSD şi PNL.

COMENTARII:

2 Comentarii la "O nouă şedinţă extraordinară"

  1. NU MAI ESTE MULT TIMP PANA CAND SUCEAVA, CU ASTFEL DE ADMINISTRATIE, VA AJUNGE LA NIVELUL (SAU SUB) ECONOMICO – SOCIAL AL BOSANCIULUI, CA IN ANII 1920 – 1930.

  2. Votati cea mai iubita echipa pe http://onlinereport.ro/cea-mai-iubita-echipa/
    Votati RAPID CFR SUCEAVA!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*