O nouă lovitură

Conducerea Cetăţii continuă să primeasca lovituri sub centură din partea contracandidatei la retrogradare, Lotus Roman. Ultima ispravă a fostului sucevean, Mircea Crainiciuc, este reprogramarea meciului cu Dinamo II la ora 17:00, adică cu mult timp după ce se va afla deznodământul meciului dintre Cetatea şi Petrolul Ploieşti.

După ce au amânat meciul cu CSM Ploieşti până pe 3 iunie, cei de la Lotus au reuşit să întârzie şi întâlnirea cu Dinamo II.

“Nu mi se pare corect. In cele 3 etape cate au ramas din campionat nu cred ca ar mai trebui sa apara astfel de decalaje in programarea jocurilor, pentru a nu se da nastere la suspiciuni. Vad insa ca Federatia nu tine cont de lucrurile astea”, a spus antrenorul Cetatii, Ioan Radu.

Deşi situaţia din momentul de faţă nu convine deloc Cetătii, Ioan Radu recunoaşte că nu se poate face mai nimic în acest sens: “Putem face o sesizare dar mai este o zi pana la acest joc si nu stiu daca mai are rost. A aparut si tarziu noua ora. Eu stiu ca aceste lucruri se anunta cu cel putin 10 zile inainte jocului”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "O nouă lovitură"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*