O nouă lovitură

Conducerea Cetăţii continuă să primeasca lovituri sub centură din partea contracandidatei la retrogradare, Lotus Roman. Ultima ispravă a fostului sucevean, Mircea Crainiciuc, este reprogramarea meciului cu Dinamo II la ora 17:00, adică cu mult timp după ce se va afla deznodământul meciului dintre Cetatea şi Petrolul Ploieşti.

După ce au amânat meciul cu CSM Ploieşti până pe 3 iunie, cei de la Lotus au reuşit să întârzie şi întâlnirea cu Dinamo II.

“Nu mi se pare corect. In cele 3 etape cate au ramas din campionat nu cred ca ar mai trebui sa apara astfel de decalaje in programarea jocurilor, pentru a nu se da nastere la suspiciuni. Vad insa ca Federatia nu tine cont de lucrurile astea”, a spus antrenorul Cetatii, Ioan Radu.

Deşi situaţia din momentul de faţă nu convine deloc Cetătii, Ioan Radu recunoaşte că nu se poate face mai nimic în acest sens: “Putem face o sesizare dar mai este o zi pana la acest joc si nu stiu daca mai are rost. A aparut si tarziu noua ora. Eu stiu ca aceste lucruri se anunta cu cel putin 10 zile inainte jocului”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *