Învinşi în extremis

18 secunde i-au despartit pe handbalistii suceveni de o remiza in compania campioanei en-titre, Steaua Bucuresti. Elevii lui Petru Ghervan au pierdut la limita in fata “ros-albastrilor”, scor 25-26, intr-un meci contant pentru etapa a XXII-a din Liga Nationala.

Universitatea a inceput in forta partida si Chirut duce scorul la 2-0 inca din minutul 2. Oaspetii s-au dezamortit cu greu, sucevenii pastrand un avantaj de doua goluri dupa un sfert de ora de joc, scor 6-4. Bozo Rudic muta primul, cere time-out si elanul gazdelor se taie. Sania si compania frunctifica patru atacuri consecutive, iar stelistii intra in avantaj la cabine, scor 15-12.

Pauza se dovedeste un sfetnic bun pentru trupa lui Petru Ghervan, iar studentii egaleaza situatia de pe tabela la jumatatea reprizei secunde, scor 21-21. Finalul a fost trait cu sufletul la gura de spectatorii prezenti in tribunele salii LPS, ambele formatii mergand cap la cap pana in ultimul minut de joc. Echilibrul din teren avea sa fie rupt de brigada de arbitrii Pavel/State, care inventeaza o lovitura de la 7 metri cu 18 secunde inainte de final, si Steaua pleaca cu toate punctele de la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Învinşi în extremis"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*