Nuno Pedro: “Toate au un început. Trebuie să vină şi prima victorie pe teren străin”

Fara victorie in deplasare de mai bine de un an de zile, Foresta incearca sa intrerupa aceasta serie neagra in etapa de sambata, cand va juca la Afumati. “Toate au un inceput”, considera antrenorul Nuno Pedro, care este increzator ca “galben-verzii’ se pot intoarce cu toate cele trei puncte din Ilfov.  “Ne asteapta un meci dificil la Afumati, pentru ca vom intalni o echipa puternica pe teren propriu, o echipa cu experienta, care vine dupa cinci meciuri consecutive fara infrangere in campionat. Este adevarat ca nu am mai castigat pe teren strain de mult timp, dat toate au un inceput. Trebuie sa vina si prima victorie in deplasare. Avem un moral bun dupa ultima victorie in campionat, iar baietii sunt pregatiti sa-si joace sansa. Eu chiar cred ca putem castiga acest meci”, a declarat tehnicianul Forestei.

Matei este anuntat titular in meciul de la Afumati

Antrenorul portughez a lasat de inteles ca nou-venitul Marius Matei va fi titular in meciul de sambata cu CS Afumati. “Marius este posibil sa se regaseasca in primul 11. Este un jucator bun, iar o echipa tanara asa cum este Foresta are nevoie de experienta lui. Marius poate fi un punct de referinta pentru jucatori mai tineri din lot”, a precizat Nuno Pedro.

Meciul dintre CS Afumati si Foresta este programat sambata, cu incepere de la ora 11.00 si conteaza pentru etapa a XI-a din actualul sezon al Ligii a II-a.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Nuno Pedro: “Toate au un început. Trebuie să vină şi prima victorie pe teren străin”"

  1. Numai dacă marcam ,noi primul gol !!!!!sânt şanse de caştig ,,,,,părere personala !!!! Matei ,Masela ,Cerlincă ,sa fie în vană ,bineîţeles si toti jucătorii ,,,,baftă .

  2. Mult succes si sper sa va intoarceti cu toate cele trei puncte.Hai Suceava!!!…Hai Foresta!!!

  3. Bai Isoscel ,cred ca si tu şi Corduş să va luati de mana şi să va duceti und a întarcat ,,,,mutu -iapa ,slabi şi nipricepuţi !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*