„Nu vor fi probleme”

Intervievat pe seama solicitarii Directiei de Finante de a desfiinta echipa locala de fotbal Cetatea, presedintele Dumitru Moldovan a tinut sa ii linisteasca pe suporteri.

“Ceea ce trebuie sa platim noi la stat se refera la ultimii 2 ani. Paradoxal, in anul 2008 s-a platit totul la stat. A fost in jur de 2 miliarde impozitul pe venit la jucatori si s-au platit aproape 3 miliarde la stat. Problema este ca sunt datorii la Finante din 2004, asa ca eventualele plati vor acoperi datorii din urma si nu din anul curent. Suma exacta nu o stiu, dar avem in jur de 7 miliarde datorii la stat, iar in jur de 13-14 miliarde sunt penalitati”, a declarat Dumitru Moldovan.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Suceava au decis să amâne pentru data de 23 deptembrie luarea unei decizii în dosarul privind solicitarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava de a dizolva Asociaţia Fotbal Club Cetatea Suceava. Presedintele Dumitru Moldovan nu isi face griji insa si este convins ca la primii bani virati la Finante, situatia se va linisti.

“Finantele ne-au actionat in instanta deoarece anul acesta bugetul s-a aprobat foarte tarziu si nu am platit la bugetul de stat decat impozitele lunare pe salariu. Daca vom plati, nu este niciun fel de problema. Spuneti-mi o echipa din primele doua esaloane care nu are datorii” , a incheiat Moldovan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu vor fi probleme”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*