„Nu ne-au crescut şansele”

In ciuda victoriei la 11 goluri de ieri, antrenorul Leonard Bibirig este prudent in perspectiva returului de la Bjelovar, declarand ca Universitatea nu si-a marit sansele de calificare dupa rezultatul din prima mansa.

Sansele noastre de calificare nu au crescut, dar nici nu au scazut dupa acest prim meci. Acum am contracarat foarte bine atacul pozitional al croatilor, dar stim ca ne asteapta un meci foarte greu la Bjelovar, un meci cu o alta partitura si cu un alt ritm. As vrea sa multumesc publicului, care astazi (n.r. sambata) a fost al optulea nostru jucator. Speram sa fie alaturi de noi si la meciurile din campionat, mai ales in momentele mai putin placute”, a declarat Leonard Bibirig, dupa victoria de ieri.

La randul sau, portarul George Selaru considera ca Universitatea a obtinut o victorie confortabila in prima mansa a optimilor si spera ca gruparea suceveana sa nu aiba parte de vreo surpriza neplacuta in retur. “Am obtinut o victorie la o diferenta destul de confortabila si este foarte important ca am incasat putine goluri acasa. Am mai vazut reveniri de la un asemenea scor, dar speram sa nu se intample in cazul nostru. Croatii au inceput destul de prost meciul. I-am luat destul de tare de la inceput, nu i-am lasat sa-si faca jocul, ne-am concentrat foarte bine la finalizare si cred ca asta a facut diferenta. In plus, atmosfera din sala a fost senzationala, sa speram ca va fi asa la fiecare meci”, a declarat George Selaru.

Principala gura de foc a “studentilor” de la linia de 9 metri, interul Madalin Tutu considera in schimb ca soarta calificarii a fost transata in jocul de la Suceava. “Nu ne asteptam la o asemenea diferenta. Ne bucuram de rezultat si mergem increzatori in Croatia. Din punctul meu de vedere, calificarea s-a jucat insa la Suceava. I-am dominat prin jocul nostru in viteza, iar pe final nu mai aveau suflu”, a declarat Madalin Tutu, care a marcat de sase ori in meciul tur de ieri contra celor de la Rk Bjelovar.

De partea cealalta, antrenorul Dalibor Sokac spera ca Rk Bjelovar sa arate o alta fata in jocul retur si a pus infrangerea de la Suceava pe seama oboselii. “Felicit echipa adversa pentru rezultat. Noi nu am jucat asa cum ne-am propus, dar speram la o evolutie mai buna in returul de la Bjelovar. Nu am mai evoluat de mult timp atat de prost si nu stiu care sunt motivele. Poate ca si cele 22 de ore petrecute pe drum ne-au influentat jocul, dar speram sa avem alt tonus in meciul de acasa. Chiar daca am pierdut la o diferenta foarte mare, intotdeauna exista sanse de calificare. Orice este posibil la Bjelovar, mai ales ca vom avea in spate un public mult mai tare decat cel din Suceava”, a spus tehnicianul croat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu ne-au crescut şansele”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*