„Nu ma consider un salvator”

Ultima achizitie a Cetatii, Clement Palimaru, a fost prezentata astazi oficial. Atacantul in varsta de 23 de ani va juca cel putin pana in iarna pe Areni, urmand sa poarte tricoul cu numarul 19.

Palimaru a revenit după patru ani la echipa la care a dat cel mai bun randament din carieră. Ajuns pe Areni într-o perioadă grea pentru Cetatea, atacantul nu se gândeşte însă ca poate deveni salvatorul echipei.

“Nu ma consider un salvator, pur si simplu am venit sa imi fac datoria. Aici am petrecut o perioada foarte frumoasa din viata mea si am venit cu inima deschisa pentru a ajuta aceasta echipa si sper sa marchez cat mai mult, a precizat Palimaru.

Numărul mare de atacanţi din lotul Cetatii nu îl îngrijorează pe Pălimaru: Cu cat suntem mai multi atacanti, cu atat este mai bine. Odata ce este o concurenta mare si noi suntem mai seriosi. Cine va fi in forma cea mai buna, acela sa joace.

Primul contact al atacantului cu noii săi colegi a avut loc miercuri, când Cetatea a înfruntat într-un joc amical, echipa satelit, din Arbore. Pălimaru s-a descurcat foarte bine reuşind trei goluri şi o pasă de gol într-o singură repriză.

“Golurile astea nu se pun. De sambata incolo va conta cat de multe goluri voi inscrie. Eu imi propun sa dau gol de fiecare data, dar asta nu inseamna ca o si pot face. Nu tin sa realizez hattrickuri, important este sa castige echipa, nu cine da gol”, a conchis Palimaru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nu ma consider un salvator”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*