Nu şi-au făcut „temele”

In ciuda succesului fluviu obtinut in amicalul cu Steaua, antrenorul Leonard Bibirig s-a declarat nemultumit de evolutia “studentilor”, care in opinia sa nu au pus in practica temele de joc stabilite inaintea meciului.

Nu ne-am atins obiectivele in ceea ce priveste jocul cu Steaua, pentru ca trebuia sa punem in practica anumite teme si nu am reusit acest lucru. Asta deoarece am tratat adversarul cu superficialitate, dar poate ca s-a acumulat si o stare de oboseala la unii jucatori”, a declarat Bibirig.

Tehnicianul spera insa ca, in urmatoarele zile, sa poata forma o echipa de baza cu care sa abordeze la victorie meciul cu Csm Ploiesti, iar in acest sens mizeaza si pe revenirea lui Acatrinei. “Speram ca pana la prima etapa din acest an sa formam o echipa de baza cu care sa abordam meciul cu Ploiestiul la victorie. Acatrinei a intrat in programul de pregatire al echipei, dar se vede ca este iesit din forma din cauza perioadei de inactivitate. Trebuie sa avem rabdare, iar el sa traga la antrenamente pentru a ajunge la forma sportiva pe care o avea inaintea accidentarii”, a mai spus Leonard Bibirig.

De altfel, desi a marcat de cinci ori in amicalul de astazi cu Steaua, interul Florin Acatrinei a recunoscut ca nu a ajuns inca la capacitate maxima dupa accidentarea suferinta in toamna trecuta. “Sunt in urma cu pregatirea fizica, iar acest lucru il simt pe propria piele. Sper insa ca odata cu trecerea timpului sa-i ajung din urma pe colegii mei la acest capitol. Nu stiu daca am sa reusesc sa duc tot meciul cu Csm Ploiesti, dar sunt gata sa-mi ajut echipa atat cat pot”, a declarat Florin Acatrinei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nu şi-au făcut „temele”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*