Noutăţi la minifotbal

Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania a luat urmatoarele decizii in cadrul ultimei sedinte, care a avut loc in perioada 17-18 martie, la Brasov:

Implementarea seriei și numărului unic de legitimare la nivel național.

a) Organizatorii campionatelor locale vor comunica programul de derulare a returului de campionat, până la data de 1 aprilie 2013.

b) Transferul sau legitimarea jucătorilor se poate face înainte cu 6 etape de finalul campionatului. Înregistrarea jucătorilor (înscrierea pe site-ul oficial al federației) va fi posibilă cu maxim 24 de ore înainte de disputarea primul joc al etapei menționate mai sus.

c) Taxa de emitere a numărui de legitimare este 2 lei/jucător și va fi achitată de către organizatorul local în contul federației.

Dreptul de joc al jucătorului de minifotbal.

Jucătorii care au avut viză și au jucat în anul precedent până la data de 31 decembrie la echipele din ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior și vor avea drept de joc din 15 martie a.c..

Jucătorii care au viză și joacă în anul curent până la data de 1 iulie și care renunță să mai joace la ligile menționate anterior și din cele asimilate acestora, pentru a putea juca la minifotbal vor depune o declarație pe proprie răspundere contrasemnată de delegatul echipei de minifotbal la care va fi legitimat conform căreia nu va mai evolua pentru echipa respectivă sau altă echipă de fotbal sau futsal din eșaloanele menționate anterior și vor avea drept de joc din 15 septembrie a.c..

Jucătorii care nu respectă declația dată pe proprie vor fi suspendați din toate competițiile deminifotbal pe o durată de 1 an de zile.

Program competițional 2013

Vor fi organizate 4 faze regionale de precalificare la Campionatul Național de Minifotbal în perioada 15-16 iunie și 22-23 iunie, la Hunedoara, Zalău, Iași și Buzău.

Cupa României la Minifotbal va fi organizată în perioada 27-30 iunie.

Campionatul Național de Minifotbal va fi organizat în perioada 4-7 iulie.

În data de 25 martie se va comunica și cele două orașe care vor găzdui cele două turnee finale, Brașov, Hunedoara, Piatra Neamț sau Sibiu.

Campionatele de minifotbal din Vatra Dornei și Turda au intrat în procesul de monitorizare a Federației pe o perioada de 1 an în vederea afilierii.

Piatra Neamt si Hunedoara, orasele care vor gazdui turneele finale

În urma analizei propunerilor depuse pentru organizarea Cupei României la Minifotbal, ediția a IV-a, și a Campionatului Național de Minifotbal, ediția a VII-a, Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România a luat decizia organizării la: – Piatra Neamț – Cupa României, perioada 27-30 iunie a.c. – Hunedoara – Campionatul Național, perioada 4-7 iulie a.c.

Celelalte propuneri de anul acesta în vederea găzduirii turneelor finale au venit din partea orașelor Constanța, Brașov și Sibiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Noutăţi la minifotbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*