Înot | Cupa Bucovinei

Bazinul de inot a Scolii Generale Nr. 3 din Suceava a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute cea de-a 20-a editie a Cupei Bucovinei la natatie. Competitia s-a desfasurat pe opt categorii de varsta si a reunit la start peste 130 de sportivi de la opt cluburi: CSS3 Suceava, CS Universitatea Suceava, CSS Gura Humorului, CS Tibi Bistrita, ACS Piatra Neamt, CS Nautica Bacau, LPS Baia Mare si CSM Brasov.

Inotatorii suceveni au reusit sa doboare 12 recorduri judetene prin Antonia Nitu, Teodor Marchitan, Alexandra Ilies, Andreea Druta, Sebastian Croitor si Ioan Nastaca, care au realizat niste timpi cu care ar fi putut urca lejer pe podium la campionatele nationale. De altfel, sapte dintre componentii clubului CSS3 Suceava au obtinut si titlul de cel mai bun sportiv al competitie, acordat la fiecare categorie de varsta in parte: Diana Dungeanu (15 ani), Teodor Marchitan (14 ani), Diana Lissov (13 ani), Antonia Nitu (12 ani), Paul Rebenciuc (12 ani), Sebastian Croitor (11 ani) si Ioana Nastaca (10 ani).

As dori sa multumesc conducerii Scolii Nr. 3 pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestei competitii si pentru faptul ca ne pune la dispozitie bazinul pentru desfasurarea antrenamentelor zilnice. Vreau sa multumesc colegilor de la Asociatia Judeteana de Natatie si celor de la DJTS pentru faptul ca se implica in dezvoltarea acestui sport pe plan local”, a spus antrenorul Cezar Moscaliuc.

Cea de-a 20-a editie a Cupei Bucovinei la natatie a fost sponsorizata de McDonald’s Suceava si 200 Fly.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *