Nostalgiile unui brazilian

Deşi a părăsit Cetatea de aproape doi ani, brazilianul Roberto Ayza este incă nostalgic după perioada petrecută pe Areni.

Atacantul din Tara Cafelei a recunoscut că se interesează periodic de soarta fostei sale echipe prin intermediului internetului şi speră să se intoarcă cândva la prima iubire din fotbalul românesc. “Mi-au plăcut mult momentele petrecute la Suceava. Aş vrea să revin acolo. Citesc aproape in fiecare zi ce se intâmplă cu Cetatea. Chiar dacă am văzut că au plecat mai mulţi jucători impreună cu antrenorul Marian Pană, cred că salvarea de la retrogradare e posibilă, mai ales că s-au retras două echipe din serie”, a precizat jucătorul brazilianul intr-o română aproape perfectă.

Dacă pe gazon, Roberto este un fotbalist greu de stăpânit de apărătorii adverşi, in viaţa extrasportivă, atacantul din Ţara Cafelei este strâns marcat de o tănără din Oradea. “Incă nu m-am insurat”, a ţinut să puncteze pe un ton amuzant fostul vârf de pe Areni.

Roberto Ayza se afla până in vara lui 2010 sub contract cu FC Bihor, unde este coleg de echipă cu conaţionalul său Tomaz Donizete, un alt jucător trecut prin curtea Cetăţii Suceava.

Roberto a fost primul stranier din istoria “galben-albastrilor”, acesta jucând pentru gruparea de Areni in returul sezonului 2006-2007, perioada in care a bifat 16 partide şi 5 goluri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Nostalgiile unui brazilian"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*