„Nicu Gane” a cucerit bronzul național

CSS “Nicu Gane” Falticeni a cucerit medaliile de bronz la turneul final al Campionatului National de volei masculine pentru cadeti. Trupa antrenata de Marius Stan a urcat pe podium, dupa ce s-a impus in finala mica, in fata vecinilor de la CSS Botosani, cu scorul de 3-0 (28-26, 25-16 si 25-13). CSS “Nicu Gane” a iesit din faza grupelor de pe locul secund, dupa 1-3 cu CNNT Craiova, 3-1 cu CSS Tulcea si 3-0 cu Lapi Dej. Formatia falticeneana a ratat prezenta in finala mare, dupa ce a pierdut in semifinale, cu scorul de 0-3, in fata echipei gazda si totodata a viitoarei campioane nationale, CTF “Mihai I” Bucuresti.

Am dovedit ca suntem o echipa foarte buna si, cum am mai spus, am reusit sa ne autodepasim. Avem medaliile de bronz dupa o prestatie excelenta. Suntem fericiti si vreau sa le multumesc baietilor care au muncit pâna la epuizare. Multumim mult si sponsorilor care au avut un rol important în pregatirea sportivilor: Simos, Alevia, Farmacia Morpheus, si nu în ultimul rând domnului primar Catalin Coman care ne-a pus la dispozitie baza materiala de la Complexul <<Nada Florilor>> din localitate”, a spus antrenorul Marius Stan pentru  cronicadefalticeni.ro.

CSS “Nicu Gane” a mizat in actualul sezon pe urmatorul lot de cadeti: Gabriel Albu, Denis Irimescu, Alexandru Vizeteu, Richard Vrabie, Silviu Ionas, Alexandru Onofrei, Razvan Danila, Paul Cojocaru, Mihnea Mosneagu, Fabian Todica, Eduard Toader si Sebastian Toader. Antrenor: Marius Stan.

Cealalta reprezentanta a judetului la turneul final de cadeti, LPS Suceava, a incheiat competitia pe ultimul loc dintr-un total de opt echipe participante.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Nicu Gane” a cucerit bronzul național"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*