Înfruntă satelitul campioanei

Rapid Cfr Suceava primeşte maine, cu începere de la orele 14.00, pe stadionul Areni, vizita echipei secunde a celor de la Otelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din cadrul seriei intai a Ligii a 3-a la fotbal.

Clasată pe ultima treapta a podiumului, trupa pregătită de Bogdan Tudoreanu are doar varianta victoriei pe ordinea de zi, mai ales că un eventual succes în faţa gălăţenilor i-ar apropia automat pe “ceferişti” la numai două puncte de prima poziţie a clasamentului, în condiţiile în care liderul Acs Bacău va sta în runda de maine.

Avem un tonus bun în cadrul echipei şi suntem pregătiţi să câştigam pentru a ne apropia la două puncte de Bacău. Sper să nu ne trezim cu vreo surpriză neplacută din partea adversarilor, adică să vină la Suceava cu vreo cinci-şase jucători de la prima echipă. Din informaţiile noastre însă, ştim că oaspeţii vor face deplasarea în ziua meciului şi că vor veni cu doar trei nume de la echipa mare, Cojoc, Ljubinkovic şi Butoi”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu. Seful băncii tehnice rapidiste nu va putea conta în partida de maine pe serviciile portarului Cătalin Pascal, suspendat în urma cartonaşului roşu primit în etapa precedentă, precum şi pe cele ale fundaşului Cristian Spătar, acesta acuzând o accidentare.

Meciul dintre Rapid Suceava şi Oţelul II Galaţi va fi condus de o brigadă de arbitri formată din centralul botoşănean Dumitru Brânză, asistat la cele două tuşe de Adrian Vornicu din Botoşani şi Stefan Tudorache din Iaşi. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima oară în pauza competiţională din vara trecută, când “ceferiştii” s-au impus, în faţa gălăţenilor, cu scorul de 4-3, într-un meci de pregatire desfăşurat tot pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfruntă satelitul campioanei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*