Înfruntă penultima clasată

Sporting Suceava are o misiune facila in runda a 10-a din cadrul campionatului Ligii a 3-a, “alb-verzii” urmand sa primeasca maine, cu incepere de la orele 15.00, pe stadionul Areni, vizita codasei Cetatea Targu Neamt.

Desi intalneste penultima clasata, antrenorul Ovidiu Ciobanu nu se asteapta la un meci tocmai usor in compania nemtenilor, in conditiile in care oaspetii poposesc la Suceava cu o mare foame de puncte, dupa seria de patru infrangeri fara gol marcat pe care o traverseaza in acest moment. “Aparent intalnim un adversar mai facil, dar sa nu uitam ca nemtenii vin dupa patru infrangeri si nu cred ca mai au nimic de pierdut la Suceava, asa ca trebuie sa tratam jocul cu toata seriozitatea, pentru ca toata presiunea va pica pe umerii jucatorilor nostri. Depinde foarte mult de cum vom reusi sa ne motivam pentru acest meci, in urma caruia, daca reusim sa castigam, vom urca din nou in primele 5-6 echipe ale seriei, acolo unde cred ca meritam sa terminam si turul campionatului”, a spus antrenorul Ovidiu Ciobanu, care nu va putea miza in partida de maine pe serviciile lui Azaharioaie (foto) si Breniuc, ambii accidentati, in timp ce prezenta lui Andronic in centrul defensivei sucevene este incerta tot din pricina unor probleme medicale.

Jocul dintre Sporting Suceava si Cetatea Tg. Neamt va fi condus de o brigada de arbitri alcatuita din centralul Laszlo Kusztos, ajutat la cele doua margini de Aurel Moldovan si Elena Munteanu, toti trei din Targu Mures.

Cele doua formatii s-au intalnit si in perioada de pregatire din vara trecuta, atunci cand Sporting Suceava s-au impus, in fata nemtenilor, cu scorul de 3-2, intr-un meci amical desfasurat la Targu Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Înfruntă penultima clasată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*