Neinvinsi dupa trei etape

Rapidistii suceveni s-au deplasat in Vrancea hotarati sa revina acasa cu cel putin un punct. A rezultat un joc plin de duritati, Stănescu fiind penalizat cu cartonas galben in minutul 6. Rapid CFR Suceava a inceput in urmatoarea formula: Pascal – Bosancu, Florin Plămadă, Aielenei, Oniu – Şuleru, Stănescu, Ghiviziu, Semeghin – Sumănaru, Ionesi. Au mai intrat: Golofca, Ionuţ Plămadă si Spătar.

Dupa mai multe lovituri libere executate de gazde pe langa poarta suceveana, in minutul 17, Semegin centreaza foarte bine din corner, insa Şuleru reia peste transversala din 14m. Pascal se remarca in minutul 25, cand retine in doi timpi sutul foarte bun al lui Vali Toader. Golofca, trimis in locul lui Stănescu, se dovedeste a fi un “ghimpe” in apararea gazdelor. Se mai remarca pana la pauza suturile lui Semeghin si Sumănaru.

In minutul 63 s-a consemnat deschiderea scorului. Săpunaru suteaza de la aproximativ 25m lateral dreapta, peste Pascal, mingea oprindu-se in vinclul din colţul opus. CSM Focsani – Rapid CFR Suceava: 1-0
Cu 5 minute inainte de fluierul final ies la rampa experienta si valoarea lui Semeghin, care patrunde pe partea stanga si centreaza perfect pentru lovitura de cap a lui Ionesi. Vârful ceferistilor l-a devansat pe Crăciun în săritură şi a reluat spectaculos cu capul în plasă cu toată opoziţia lui Borş. CSM Focsani – Rapid CFR Suceava: 1-1!

Un punct adus de la Focsani, care face foarte bine si la moral, in perspectiva derbyului din etapa urmatoare cu ASC Bacau.

Rezultatele etapei a III-a, Clasamentul la zi si programul etapei a IV-a!

Foto: Sportul de Vrancea

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Neinvinsi dupa trei etape"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*