Negostina este noua campioană județeană la futsal

Viitorul Negostina este noua campioana judetean la futsal. Echipa condusa de George Fraseniuc si Dan Ostafe a castigat trofeul editiei a cincea, dupa ce s-a impus sambata, in ultimul act al turneului final gazduit de la Sala Sporturilor din Putna, in fata Recoltei Fantanele, cu scorul de 2-1.

Viitorul Negostina a mizat pe urmatorii jucatori: Ionel Jolobai, Marian Tomasciuc, Cornel Tomasciuc, Gheorghe Gafencu, Daniel Costeniuc, Adrian Cozariuc, Liviu Grigoriciuc, Flavius Boiciuc, Emanuel Moloce, Lucian Bilivorschi, Andrei Sfichi, Daniel Sbiera si Dan Ostafe.

Chiar daca este o campioana surpriza, Viitorul Negostina a meritat trofeul. A fost cea mai buna echipa si ii uram success in primul tur al Cupei Romaniei, daca acel proiect al Federatiei Romane de Fotbal se va concretiza. Vreau sa multumesc conducerii primariei Putna, domnului primar Gheorghe Coroama, viceprimarului Cristian Aanei si directorului Ciprian Cretan, precum si firmei Ayan Construct, sponsorul oficial al Campionatului Judetean de Futsal. E o competitie care creeaza o emulatie tot mai mare, iar anul viitor speram sa venim si cu mai multe surprize”, a spus presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Rezultatele turneului final:

Grupa A:

Vointa Zvoristea – Viitorul Valea Suhei 5-3

Recolta Fântânele – Unirea Horodnic de Sus 4-3

Vointa Zvoristea – Recolta Fântânele 2-4

Viitorul Valea Suhei – Unirea Horodnic de Sus6-4

Vointa Zvoristea – Unirea Horodnic de Sus 4-3

Recolta Fântânele – Viitorul Valea Suhei 2-2 (3-4, d.p.)

Grupa B:

Stejarul Cajvana – Balada Ciprian Porumbescu 5-6

Siretul Dolhasca – Viitorul Negostina 3-4

Stejarul Cajvana – Siretul Dolhasca 3-4

Balada Ciprian Porumbescu – Viitorul Negostina 3-4

Stejarul Cajvana – Viitorul Negostina 1-6

Siretul Dolhasca – Balada Ciprian Porumbescu 5-5 (6-7, d.p.)

Nu mai putin de 20 de echipe s-au inscris la editia a V-a a Campionatului Judetean de Futsal: Viitorul Liteni, Viitorul Veresti, Sporting Vointa Bunesti, Recolta Fântânele, Balada Ciprian Porumbescu, Locomotiva Dornesti, Bucovina Milisauti, Unirea Horodnic de Sus, Zimbru Siret, Viitorul Negostina, Academica Galanesti, Avântul Frasin, Viitorul Valea Suhei, Rarau Câmpulung Moldovenesc, Stejarul Cajvana, Somuz Baia, Vointa Zvoristea, Siretul Dolhasca, Somuzul Preutesti si Juniorul Suceava. Acestea s-au batut pentru calificarea la turneul final in patru turnee zonale.

Primele patru editii au fost castigate de Bucovina Radauti (2015), Viitorul Adancata (2016), Viitorul Liteni (2017) si Stejarul Cajvana (2018).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Negostina este noua campioană județeană la futsal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*