Negociază cu Marta şi Popovici

CSU Suceava e activa piata de transferuri in vederea intaririi lotului de jucatori cu care va aborda viitorul sezon al Ligii Nationale. Managerul “studentilor”, Petru Ghervan, poarta in aceste zile negocieri cu Tudor Marta (foto) si Tiberiu Popovici, cei doi urmand sa ofere un raspuns la oferta clubului sucevean pana cel tarziu joi.

In varsta de 26 de ani, Tudor Marta evolueaza pe postul de extrema dreapta, iar in ultimele sezoane a imbracat tricoul echipei din Resita. Celalalt jucator de pe lista de transferuri a “studentilor”, Tiberiu Popovici are 23 de ani, evolueaza pe postul de inter stanga, iar in sezonul trecut a pus umarul la promovarea echipei CSM Calarasi in Liga Nationala. Sucevenii ar fi dorit sa-l transfere si pe Gabriel Daninfeld, un inter dreapta de la Politehnica Timisoara, dar jucatorul in varsta de 25 de ani nu este in acest moment apt de joc din cauza unei accidentari.

Incepand de marti, la antrenamente “studentilor” participa si pivotul Bogdan Soldanescu. “Budi mai are contract cu HCM Constanta, dar cei de acolo sunt dispusi sa-l imprumute la Suceava. Acum, cred ca mai mult depinde de el, unde vrea sa evolueze in sezonul viitor”, a precizat antrenorul Razvan Bernicu.

Tehnicianul echipei sucevene are in acest moment la antrenamente un numar de 14 jucatori: Andrei Spiridon, Cristi Tcaciuc – Razvan Dumitras, Ion Tcaciuc, Mihai Sandu, Andrei Olariu, Gabriel Burlacu, Alin Petrea, Adrian Tarzioru, Teodor Roban, Cristian Bursuc (Potaissa Turda), Bogdan Soldanescu (HCM Constanta), Maxim Beleaev (Stiinta II Bacau) si juniorul Iulian Alexa (Extrem Baia Mare).

Dupa reacomodarea la efort, sucevenii vor pleca la inceputul saptamanii viitoare intr-un stagiu centralizat de pregatire la Sipotel, langa Malini. Luna august va fi destinata meciurilor de pregatire, “studentii” urmand sa participe la trei turnee amicale. Primul dintre acestea este Memorialul “Mihai Mironiuc”, programat in perioada 7-9 august la Suceava. Pe lista echipelor invitate la Memorial se afla Stiinta Bacau, HC Odorhei, Dinamo Bucuresti, HCM Minaur Baia Mare si HC Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Negociază cu Marta şi Popovici"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*