„Ne-am prezentat onorabil”

Antrenorul rapidistilor, Ioan Radu, a declarat, dupa esecul cu 1-2 suferit la Bacau, ca elevii sai s-au descurcat onorabil in fieful liderului seriei, fiecare jucător evoluând aproape de posibilitătile maxime.

Stiam că Bacăul are o echipă bună, iar acest lucru i-a mobilizat si i-a motivat pe băietii mei. Dacă stau să mă gândesc la pozitia si conditiile noastre actuale, ne-am prezentat onorabil, fiecare jucător evoluând aproape de posibilitătile maxime. Per total sunt multumit de evolutia jucătorilor si cred că am avut o evolutie frumoasă“, a declarat Ioan Radu pentru siteul www.bacaulsportiv.ro.

Seful bancii tehnice de pe Areni a precizat ca rezultatul de pe tabela este unul just, avand in vedere raportul posesiei balonului si numarul mai mare de ocazii de gol pe care si le-a creat formtia bacauana.

Dacă e să ne raportăm la ocaziile avute de gazde si la timpul în care acestea au avut posesia balonului, nu puteam emite mai multe pretentii de la această partidă. Consider că au fost destule momente în care ne-am ridicat la nivelul echipei din Bacău, care cred că este cu un picior in Liga a II-a. Si spun asta fiindcă celor de la Sport Club le va fi foarte greu să recupereze diferenta din acest moment în etapele următoare”, a mentionat Ioan Radu, citat de aceiasi sursa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ne-am prezentat onorabil”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*