Încheie anul la Galaţi

Sporting Suceava incheie turul pe malul Dunarii. In ultima etapa programata in acest an in Liga III-a, echipa antrenata de Mihai Gurita evolueaza maine, de la orele 14.00, in fieful celor de la Otelul II Galati, intr-o partida ce va avea loc pe terenul sintetic “Siderurgistul”.

Aflati in revenire de forma dupa victoria din runda precedenta, “alb-verzii” vor sa scoata maximum posibil din meciul de maine, mai ales ca o victorie pe malul Dunarii i-ar readuce in jumatatea superioara a clasamentului. “Echipa are un moral bun dupa victoria de saptamana trecuta. Avem tot lotul disponibil. Nu avem nimic de pierdut la Galati, asa ca mergem sa scoatem maximum posibil din meciul de vineri. Daca vom reusi sa luam cele trei puncte, avem toate sansele sa terminam turul pe locul 4”, a declarat managerul Ciprian Anton, care a precizat ca “alb-verzii” vor face deplasarea la Galati inca de astazi.

Sporting va aborda meciul de la Galati din postura de ocupanta a locului 7 in clasamentul seriei intai cu o singura victorie obtinuta in deplasare de la startul sezonului, in timp ce Otelul II este doua locuri mai sus, fara cunoasca gustul infrangerii acasa in aceasta toamna.In ultima confruntare directa dintre Otelul II si Sporting, disputata la Galati, in luna martie a acestui an, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încheie anul la Galaţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*