Încep play-off-ul pe 4 martie

Federatia Romana de Fotbal a validat componenta seriilor si a stabilit programul jocurilor pentru etapa intermediara din cadrul Campionatului National de Juniori Republicani. Calificata in play-off din postura de castigatoare a sezonului regulat, grupa de juniori B de la LPS Suceava se va bate pentru unul din cele doua locuri calificabile la turneul zonal cu formatiile LPS Roman, Noua Generatie Iasi, CSMS Iasi, LPS Iasi si FC Ceahlaul Piatra Neamt. In prima etapa, trupa pregatita de Ovidiu Caldarus va evolua pe terenul celor de la FC Ceahlaul, intr-un joc programat pe 4 martie. Turneul play-off pentru juniorii B se va juca dupa sistemul tur-retur, intre 4 martie si 29 aprilie. Echipele participante vor incepe competitia de la zero, punctele acumulate in sezon regulat fiind anulate. Primele doua clasate in play-off se vor califica la turneul zonal.

In vederea atacarii calificarii la turneul zonal, grupa pregatita de Ovidiu Caldarus si-a intarit in aceasta iarna lotul de jucatori cu trei nume noi de la Sporting, este vorba de Tudose, Alexandru si Tibichi. Pana la reluarea campionatului, tehnicianul de la LPS spera sa obtina si transferul mijlocasului Ionut Placinta, in cazul in care fotbalistul nu va fi retinut de catre antrenorul Claudiu Sevaciuc in lotul primei echipei de Liga a 3-a.

In schimb, echipa de juniori A de la LPS Suceava va evolua in sezonul de primavara in turneul pentru locurile 7-15, alaturi de formatiile Noua Generatie Iasi, CSS Targu Neamt, CSS Botosani, LPS Bacau, LPS Roman, FCM Bacau, LPS Piatra Neamt si ACS Ceahlaul Piatra Neamt. In prima etapa, grupa antrenata de Aurel Constantin va primi pe teren propriu vizita celor de la LPS Roman, intr-un meci programat pe 3 martie. Turneul pentru locurile 7-15 se va desfasura in fiecare sambata, intre 3 martie si 28 aprilie, dupa sistemul tur (9 etape). Echipele participante vor incepe competitia de la zero, punctele acumulate in sezon regulat fiind anulate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep play-off-ul pe 4 martie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*