Încă un pas spre izbăvire!

Cetatea Suceava a câştigat cu scorul de 2-0 penultimul meci din actuala ediţie de campionat. Cu această victorie, în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, şansele sucevenilor de a vedea fotbal de liga a doua şi anul viitor au crescut considerabil. În acest moment ne despart nu mai puţin de opt puncte de “lanterna roşie” a serie 1 a ligii a doua, care are însă disputate trei jocuri mai puţin.

Jocul a început cu bucovinenii la conducere, Homneac, Celpan sau Şuleru ratând de puţin deschiderea scorului în prima repriză. Cea mai controversată fază a partidei are loc cu cinci minute înainte de pauză, când la o incursiune a lui Homneac pe partea dreaptă a apărării prahovene se dictează penalty pentru un henţ la un fundaş ploieştean. Lovitura de pedeapsă este însă apărată de Panaite, care ghiceşte colţul pe care a tras decarul sucevean, Ionel Celpan.

La începutul reprizei a doua antrenorul Ioan Radu îl introduce pe Romaniuc în locul lui Martin, cu intenţia clară de a da lovitura de graţie. Scorul este deschis în minutul 50 al partidei de către Ionel Celpan. Lovitura liberă de la 17 m este executată foarte bine, peste zid, în dreapta portarului.

După primirea golului, prohovenii încep să-şi facă simţită prezenţa în joc din ce în ce mai mult. Astfel, în minutul 70, atacantul Marinescu rămâne singur cu portarul Andrei Roheţki, care scoate un gol ca şi făcut. Suceava răspunde printr-o acţiune a lui Feraru a cărui lob peste portarul ploieştean întâlneşte bara din stânga porţii oaspeţilor. Scorul final este stabilit în finalul partidei de către Tudor Homneac, care trage puternic la vinclul nou intratului Moraru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close