N-am trecut examenul la Politehnica

In ultimul meci al etapei a XI-a a seriei 1 din Liga a III-a Rapid CFR Suceava a intalnit astazi pe Politehnica Galati. Poate si din cauza terenului greu, partida desfasurandu-se la numai doua ore de la finalul intalnirii din liga a doua dintre Cetatea si Sageata Stejaru, jocul a fost unul destul de dur. In minutul 20 al intalnirii galatenii deschid scorul prin Velicu, care-l invinge pe Gavriloaia cu un sut plasat.

Pe parcursul primei reprize s-au mai putut remarca interventiile tanarului Gavriloaia. Rapidistii muta inca din minutul 27, cand pe teren este trimis Bejenariu in locul lui Murariu. Abia intrat pe teren, nouarul sucevean risipeste o ocazie imensa. Din aproximativ 5m de poarta suteaza peste. Spre finalul primei reprize Romaniuc trimite doua suturi periculoase care nu nimeresc insa tinta.

La doar 10 minute de la reluarea partidei CFR-ul egaleaza. Bejenariu marcheaza din penalty. Asediul la poarta galatenilor continua prin acelasi Bejenariu, care este blocat in extremis de portarul Politehnicii. Eliminarea lui Romaniuc, care a lovit un adversar fara minge, a provocat o branceala generala pe terenul de joc. Rapidistii nu cedeaza si, desi cu un om mai putin, sunt la carma jocului. Astfel in minutul 86 Sava deviaza o centrare a lui Pantea, mingea lovind bara. In minutul 90 centralul intalnirii restabileste egalitatea si pe teren, acordand al doilea cartonas galben, si implicit pe cel rosu, unui galatean. Scor final Rapid CFR Suceava – Poli Galati 1-1.

Rapid CFR a inceput in formula: Gavriloaia, Sava, Sevaciuc, Murariu, Pantea, Oniu, Branza, Romaniuc, Plamada, Bosancu, Suleru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "N-am trecut examenul la Politehnica"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*