În cantonament la Dorna

Rugbyştii suceveni au intrat în ultima fază a pregătirilor pentru noul sezon. Jucătorii antrenaţi de Constantin Vlad se află în această perioadă la Vatra Dornei, pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Componenţii divizionarei secunde CSM Bucovina au plecat marţi la munte, urmând să revină la Suceava în cursul zilei de duminică. Antrenorul Constantin Vlad a putut deplasa la Vatra Dornei doar 18 jucători, restul rămânând acasă din cauza serviciului. Majoritatea rugbyştilor aflaţi la munte sunt tineri, decanii de vârsta fiind Ştefancu şi Palamariu.

În perioada de pregătire rugbyştii suceveni au susţinut un amical în compania prim-divizionarei Politehnica Iaşi şi câteva partide contra juniorilor de la LPS Suceava. Jucătorii lui Constantin Vlad şi cei ai lui Dumitru Livadaru se vor duela din nou pe parcursul săptămânii viitoare, într-un ultim amical înainte de startul sezonului. În prima etapă a Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina va primi sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 11:00, vizita grupării RC Bârlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În cantonament la Dorna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*