N-au bani pentru play-out

Echipa locala de rugby a ajuns intr-o situatie critica si risca sa nu poata participa in turneul play-off din cadrul Diviziei Nationale. CSM Bucovina urmeaza sa primeasca sambata, de la ora 10.00, pe terenul Unirea, replica celor de la CS Navodari, dar Constantin Vlad nu stie cum vor fi suportate cheltuielile de organizare a acestui meci, in conditiile in care echipa nu dispute momentan de niciun ban in conturi.

Sambata ar trebui sa incepem turneul play-out, dar am anuntat toate institutiile ca nu mai avem bani pentru participarea in competitii. Tot ni s-a promis ca vom fi ajutati, dar pana la urma cred ca o sa strangem noi, fostii rugbisti, banii necesari pentru organizarea acestui meci. Noroc ca jucam in prima etapa acasa”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Constantin Vlad.

Echipa locala de rugby a supravietuit în primele cinci luni ale acestui an prin sprijinul primit de la CSM Suceava, iar din luna iunie si pâna în prezent a încasat de la Primarie doar 40.000 de lei din cei 200.000 de lei alocati in 2013. “Nu cred ca-i vorba de rea intentie. Stiu ca sunt probleme cu banii in toate ramurile sportive, dar am primit foarte putin de la inceputul anului si este foarte greu sa ne desfasuram activitatea in aceste condiitii. Recent am implinit 50 de ani de activatate a rugbyului in Suceava. Am mai traversat momente grele, dar speram sa nu mai ajung vreodata in situatia asta”, a spus antrenorul Vlad.

Tehnicianul sucevean se asteapta la un meci dificil in compania celor de la CS Navodari. “E un meci dificil, dar nu vom intalni o echipa care sa nu poate fi batuta”, a precizat tehnicianul echipei locale de rugby. In sezonul regulat, cele doua formatii si-au impartit victoriile. CSM Bucovina a castigat la Suceava, cu scorul de 29-28, iar CS Navodari s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 22-14.

Programul echipei sucevene in play-out:

Etapa I (31 august):
CSM Bucovina – CS Navodari

Etapa a II-a (7 septembrie):
CSM Bucovina – CSU Arad

Etapa a III-a (15 septembrie):
RCM Galati – CSM Bucovina

Etapa a IV-a (22 septembrie):
CS Navodari – CSM Bucovina

Etapa a V-a (29 septembrie):
CSU Arad – CSM Bucovina

Etapa a VI-a (5 octombrie):
CSM Bucovina – RCM Galati

Bucovina, CSU Arad, RCM Galati si CS Navodari vor pleca de la zero in play-out.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "N-au bani pentru play-out"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*