Multe nume noi la Rădăuţi

Bucovina Radauti este pe cale sa reuseasca cateva achizitii importante de jucatori in vederea intaririi lotului pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. Avand garantii ca echipa va fi sustinuta in continuare de catre Consiliul Local, conducerea de pe Municipal s-a pus pe treaba si a chemat nu mai putin de zece jucatori noi la antrenamente: Vitu si Ionesi (ambii de la Rapid Suceava), Ionut Matei (FC Botosani), Cutas si portarul Bejenariu (amandoi de la Sporting), Iosif Netbai si Flavius Gucianu (Luceafarul Mihai Eminescu), Fortuna (FC Pojorata), precum si juniorii Mlesnita si Puha (LPS Suceava).

Opt dintre acestia au fost vazuti la joc de antrenorul Daniel Stoica intr-un meci de pregatire, disputat sambata, pe stadionul Municipal, in compania vicecampioanei judetene Somuzul Preutesti. Gruparea radauteana s-a impus in final cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Ionesi (2), I. Matei (2), Botosan, Hrimiuc si Popescu.

Antrenorul Daniel Stoica a mizat in amicalul de sambata pe urmatoarea formula de joc: Butnariu – C. Ciurla, Vitu, Hrimiuc, Fortuna – Botosan, Zaremba, Pasaila, I. Netbai – Ionesi, I. Matei. Pe parcurs au mai intrat: Bejenariu, Popescu, Cutas, Puha, A. Ciurla si Negrut. Gucianu, Mlesnita si Aghiorghiesei au fost invoiti de conducerea tehnica.

La antrenamentul de astazi a fost prezent si Radu Lutac, fostul jucator al celor de la Rapid CFR Suceava urmand sa inchida lista de achizitii a clubului radautean.

Daca vor gasi un mijloc de transport, radautenii intentioneaza sa se deplaseze miercuri la Pascani, pentru un meci amical in compania gazdelor de la Kosarom.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Multe nume noi la Rădăuţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*