Muşcaţi de câinii roşii

Cetatea Suceava a pierdut intalnirea disputata astazi pe teren propriu in compania celor de la Dinamo II Bucuresti, scor 0-2, si termina etapa a 26-a in postura de “lanterna rosie” a clasamentului.

Trupa lui Ovidiu Murariu a fortat deschiderea scorului inca din primele minute ale jocului, dar mingea trimisa de Onciu din lovitura libera a intalnit transversala. Sarabanda ocaziilor de la poarta lui Vlad a continuat pe tot parcursul primei reprize, insa goalkeperul dinamovist scapa neinvins la suturile lui Homneac, Suleru, Gurita sau Celpan. Oaspetii au scos capul de cutie cu doua minute inainte de pauza, dar Badaluta rateaza tinta din 6 metri si cele doua formatii intrau la cabine cu un scor alb.

Semnalul de alarma tras la poarta lui Rohetki avea sa se concretizeze in debutul reprizei secunde, cand Melinte scapa singur pe partea dreapta, centreaza perfect pentru Mendy, si atacantul dinamovist indeplineste o simpla formalitate pentru 0-1. “Cainii” lui Cornel Talnar au muscat din nou in minutul 70 prin Predescu, care a inscris cu un sut imparabil din coltul careului mare. Cu un dezavantaj de doua goluri pe tabela, cursa sucevenilor dupa egalare a devenit o misiune imposibila, ultimele tresariri de orgoliu venind dinspre noi-intratii Colban si Golofca, lovitura de cap a ultimului intalnind bara.

Cetatea: Roheţki – Sevaciuc, Feraru, Halip – Azaharioaiei, Celpan, Romaniuc, Şuleru – Homneac, Guriţă.
Au mai intrat: Colban, Dumitru si Golofca.

Dinamo II: Vlad – Melinte, Niţu, Nae, Mușat – Predescu, Marcu, Bucșă, Pulhac – Bădăuță, Mendy.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Muşcaţi de câinii roşii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*