Măsuri drastice la Sporting

Rezultatele înregistrate de Sporting în primele 10 etape, culminate cu eşecul în faţa echipei SC Bacău, au provocat mari nemulţumiri la nivelul conducerii clubului. Divizionara a treia s-a despărţit la începutul acestei săptămâni de şapte jucători.

Întrunit luni, Consiliul de Administraţie al clubului Sporting Suceava a decis, împreună cu antrenorul Claudiu Sevaciuc, rezilierea contractelor a şase jucători. Este vorba despre Florin Apetri, Dinu Oniu, Gabriel Şuleru, Vlad Stănescu, Cristian Hrimiuc şi Alexandru Filip. În plus, Dorian Andronic a fost exclus din lot pentru absenţe nemotivate de la antrenamentele echipei.

“Ţinem să mulţumim tuturor jucătorilor pentru ceea ce au făcut la Sporting, unii dintre ei participand şi la promovare. Le urăm succes şi dorim ca cei care au rămas în lot să demonstreze că merită să joace la Sporting“, a declarat Anton Ciprian.

După eşecul cu SC Bacău, scor 1-2, antrenorul Claudiu Sevaciuc şi-a înaintat demisia, dar conducerea clubului nu a acceptat-o. În aceste condiţii, “alb-verzii” vor continua cu aceiaşi conducere tehnică până în iarnă, când este programată o nouă şedinţă de analiză.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Măsuri drastice la Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*